DaydreamDaydream
Forgot password?

O podjetju

imageframe-image

Zakaj ravno z nami?

Potovanja so nekaj v kar se človek zaljubi in hvaležna je naša naloga, da vas s to novo ljubeznijo spoznamo. Kar delamo delamo in načrtujemo, delamo strastno in s tihim veseljem, ko si predstavljamo vas, kako boste uživali na posamičnih doživetjih. Ko se želite zabavati se zabavamo z vami, ko želite spoznati nekaj novega, vam to predstavimo, ko želite nekoga, da z njim preživite lepo doživetje, smo tukaj in smo vedno v pričakovanju za nas najpomembnejšega potovanja; našega skupnega potovanja od stranke do prijatelja.

Kdo smo?

Smo popotniki, organizatorji, načrtovalci, ki želimo naše videnje destinacij, ki smo jih spoznali v lepi luči in so na njih radi vračamo, predstaviti v tem istem duhu tudi vam. Vam pokazati kar je zanimivega, uživati v vaših novih odkrivanjih in vašem doživljanju drugačnega, kar človeka na prvem mestu vabi v svet.
imageframe-image
imageframe-image

O podjetju

Daydream travel je blagovna znamka podjetje A&B Turizem d.o.o., ki je na trgu prisotna že od leta 1990. V prvem desetletju našega delovanja, smo organizirali predvsem letovanje v Lloret de Mar in na Krf. Ob prelomu tisočletja, smo leta organizirali križarjenje po Nilu in potovanje v Egipt. Naše stranke so bile tako individualne osebe, kot tudi mnoge šole in sindikati.

Podatki o podjetju:
A&B Turizem d.o.o.
Dunajska 197
1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0000 2226 691
Davčna št.: SI36457558
Matična št.: 5339561

95
Uspešnih maturancov
336
Prežuranih noči
215
Ogledov znamenitosti
32
Različnih destinacij