DaydreamDaydream
Forgot password?

Sanjski maturantski

SANJSKI MATURANTSKI – 9 NOČI, 8 ŽUROV, 7 DRŽAV, SAMO EN MATURANC.

To je tvoja priložnost za edinstveni (in super ugoden) maturantski izlet.
Boljše cene ne boste našli : SAMO 290€.

Zagotovite si informativni sestanek z našo DayDream ekipo in predstavitev vašemu razredu ali prijateljem!

– kontakt telefon: 031-307-422 (ALEŠ)
– kontakt e-mail: info@daydream.si

22.8. 2016 – 30.8.2017

PRIJAVI SE

imageframe-image

Priznajmo si. Gre za žur. Ampak ne za kakršn koli žur, ampak gre za odličen žur! PRIJAVI SE

1. dan (Ljubljana – Beograd):

Zjutraj se bomo vkrcali na naš udoben DayDream avtobus in krenili mimo Zagreba do Beograda.
Ob prihodu v Beograd se ustavimo v Hiši cvetja, kjer je pokopan Tito in obiščemo muzej v katerem so shranjena državniška darila, ki jih je kot predsednik in maršal Jugoslavije prejel. Za skupinsko fotografijo se ustavimo na stadionu znanega nogometnega moštva Crvena Zvijezda. Na poti do hotela obiščemo Sv.Sava, ki je 3 .največja pravoslavna cerkev na svetu. Prispemo v hotel, se namestimo in in na voljo bo čas za kosilo. Sledi voden ogled centra in obisk trdnjave in vojnega muzeja Kalemegdan.Vmes bo prosto za nakupe, lastno raziskovanje ali počitek, zvečer pa se dobimo v veži hotela in gremo na tradicionalno večerjo v boemsko četrt Beograda, Skadarlijo. Živa glasba, odlična hrana in pravo beograjsko doživetje. Po večerji pa okusimo malce nočnega življenja. Nočitev v Beogradu.

2. dan (Beograd – Skopje – Ohrid):

Po zajtrku se vkrcamo na DayDream avtobuse in se odpravimo proti Skopju. V Skopju se ustavimo za ogled centra mesta in tu bo tudi čas za kosilo. Po doživetju Makedonske prestolnica nas le še 2 uri in pol ločita od bisera Makedonije in tudi nekdanje Jugoslavije, Ohridskega jezera. Tja bomo prispeli popoldne, se namestili in izkoristili par ur za malce oddiha. Pripravimo se za prvo večerjo na Ohridu. Nato pa v center mesta, da zazčutimo utrip nočnega Ohrida.

3. dan (Ohrid):

Ohrid ima veliko čudovitih stvari za videti, doživeti in poizkusiti, zato se bomo že po zajtrku odpravili z ladjico na vožnjo po jezeru. Iz centra mesta Ohrid se bomo odpeljali na južni del jezera, kjer kraljuje srednjeveški samostan Sv.Naum, ki ga obdaja krasen vrt, v katerem se prosto sprehajajo pavi, v samostanu pa je cerkvica, v kateri je grob svetnika, na katerega bomo prislonili uho, saj legenda pravi, da pravi verniki slišijo bitje njegovega srca… Po obisku samostana in seveda skupinske slike z obzidja s čudovitim pogledom na jezero, se bomo spustili po hribu navzdol in že bomo na ustju narodnega parka. Tu nas pričakajo prijazni vodiči-veslači, ki nas bodo s čolniči na vesla odpeljali po vodi v prekrasen izvir reke, ki napaja Ohridsko jezero. Videli boste podvodne vrelce in uživali v enkratni naravi, pili kristalno čisto vodo iz izvira in izvedeli mnogo o jezeru. Iz naravnega parka nas bodo privabile mamljive dišave, ki se bodo izkazale za naše kosilo. Tukaj bomo v senci, ob sprmljavi žive glasbe uživali ob kosilu. Sledi kopanje na bližnji plaza, sonce, koktejli, hišice iz trstja, ležalniki, voda v kateri bomo plavali je tako čista, da jo z lahkoto pijete, skratka odlično popoldne na plaži. Proti v večeru v hotel in na večerjo. Zvečer pa zopet v center mesta, saj je tam najbolj živahno.

4. dan (Ohrid):

Po zajtrku se z vodiči odpravimo na raziskovanje starodavnega Ohrida. Spoznali boste stičišča več tisočletnih kultur, obiskali bomo tudi muzej na vodi, ki je rekonstruirana koliščarska naselbina (zelo zanimivo), nato pa bomo nadaljevali v centru Ohrida. Odkrili bomo tudi trdnjavo na vrhu hriba, ki kraljuje mestu, znamenito cerkvico in arheološka najdišča…zanimivo bo. Nato pa se bomo bazo postavili na mestni plaži, kjer bomo uživali v soncu ali senci, dobri hrani, hladni pijači in animacijah .Popoldne povratek v apartmaje, popoldanski počitek ali druženje ob bazenu zvečer pa: tradicionalna večerja. Predali se bomo dobrotam odlične makedonske kuhinje, spoznali njihovo tradicionalno hrano in pijačo, glasbo in uživali v res enkratnem ambientu, tega najstarejšega jezera v Evropi. Nočitev.

5. dan (Ohrid):

Ta dan se bomo odpravili na beach party na eno izmed 20 zanimivih ohridskih plažj. Tu bo priložnost za različne vodne športe, po želji pa se boste lahko udeležili tudi potapljaškega začetnega tečaja in se skupaj pod vodstvom inštruktorja prvič za par metrov potapljali z jeklenko v najstarejšem jezeru Evrope. Popoldne malce počitka, večerja in nočitev. (Večer s kitaro).

6. dan (Ohrid – Tirana – Budva):

Po zajtrku se vkrcamo na DayDream avtobus in se odpravimo odkrivati novo državo: Albanijo. Spoznali bomo prestolnico, Tirano, ki se zadnje čase hitro razvija. V centru bomo našli čas za kosilo, ter orientacijski ogled mesta. Nato pa se bomo naravnali proti Črni gori in legendarnemu letovišču Budva! Tja bomo prispeli popoldan, se namestili v hotel in takoj na plažo. Zvečer večerja v hotelu, sledi nočni romantični sprehod do centra in po mestnem obzidju, sledi degustacija nočnega življenja na budvanski rivieri (za vse željne dobre zabave).

7. dan (Budva):

Z ladjico se boste lahko odpravili na plovbo po rivieri. Videli bomo tudi plažo, ki jo je ob njenem obisku Tito podaril igrali Sofiji Loren, sledi čas za kopanje in uživanje na soncu. Zvečer čas zavečerjo in nočitev.

8. dan (Budva – Dubrovnik – Ljubljana):

Po zgodnjem zajtrku odhod proti biseru Jadrana: Dubrovniku. Obiskali bomo to čudovito mesto, občudovali mogočno obzidje in nato ohladili ob vodnjakih v centru. Priložnost za čudovite fotografije. Verjetno bomo uspeli videti tudi člane filmske ekipe, ki tam snema znano nadaljevanlo Game of Thrones. Po obisku Dubrovnika se bomo zopet vkrcali na naše DayDream avtobuse in naravnali proti Sloveniji. Ob dobrih filmih in dobri glasbi se bomo polni vtisov vrnili domov in kar ne bomo verjeli, koliko super stvari smo doživeli v tem času.

9. dan (Ljubljana):

V jutranjih urah dospemo v Ljubljano. Za nami je odlična dogodivščina in strinajmo se: to je bil resnično “epski izlet”.

Namestitev

 

 

Cena: 290€

Nudimo možnost plačila na obroke (po položnicah):

 • Najprej se vplača akontacija v višini 60€, ki se šteje že kot 1.obrok
 • 2.obrok: 60€
 • Ostalo se razdeli na 7 obrokov po 30

Cena vključuje:

 • Povratni prevoz z DayDream avtobusom LJ-OHRID.
 • 1x nočitev z zajtrkom v Beogradu.
 • 4x nočitev z zajtrkom in večerjo na Ohridskem jezeru. ( z izjemo večera s tradicionalno večerjo)
 • 2x nočitev z zajtrkom v Budvi.
 • Spremstvo vodnika agencije DayDream.
 • Osnovno nezgodno zavarovanje.
 • Lokalni makedonski predstavnik DayDream-a.
 • Cestnine, parkirnine in prometne pristojbine in organizacija potovanja

Zapestnica doživetja:

 • Vodeni ogled Beograda, obisk vojnega muzeja
 • Vodeni ogled centra Skopja
 • PARTY PASS: vstop na VSE zabave.
 • Tradicionalna večerja na Ohridu
 • Izlet z ladjico po Ohridskem jezeru + kosilo + kopanje na plaži
 • Obisk muzeja na vodi (koliščarsko naselje)
 • Vodeni ogled Ohrida, obisk trdnjave, arheološkega najdišča
 • Obisk narodnega parka, vožnja s čolni
 • Avtobusni ogled Tirane
 • Nočni sprehod po centru Budve

Cena zapestnice doživetja: 130€ (plačilo na avtobusu)

Možna doplačila:
– riziko odpovedi… 5% vrednosti potovanja
– mednarodno zdravstveno zavarovanje CORIS(v kolikor ga že nimate urejenega).. 12€

PRIJAVI SE

Mnenja maturantov

Najboljši maturanc!

Karin

Na Balkanu se ga pa res najjače žura =)

Jan

Tok enkih hudih diskačev smo dali čez.. Pol pa še Budva. Res wau!

Urša

Splavovi – ludilo ;)

Goran

Pomoje, da grem drugo leto še enkrat =)

Nina

Vrh, bogami!

Monika

PRIJAVI SE!

Prijava

Maturanski izlet

Ime in priimek

Ime in priimek starša

Naslov starša

Kraj in poštna številka

Datum rojstva

Datum rojstva starša

Telefon

E-mail

Doplačila
 Zavarovanje rizika odpovedi - 5% Zavarovanje z asistenco v tujini - 12€


Pridruži se nam na
nepozabnem doživetju!

skupinska_daydream