DaydreamDaydream
Forgot password?

Krf – maturanc

KRF – MATURANTSKI IZLET

Otok, na katerem se je grški bog morja Pozeidon zaljubil v morsko nimfo Korkyro, po kateri je ta nabjolj zeleni grški otok dobil ime, je gotovo ena najboljših grških destinacij in ena odličnih izbir za perfektni maturanstki izlet. Ko plavaš v smaragdni vodi na čudovitih plažah tega romantičnega otoka in si rečeš “to pa ja”, potem veš da je bila tvoja odločitev za Krf in seveda DayDream, pravilna.

Če temu dodamo še dobre namestitve, izkušeno DayDream ekipo s prijetnimi vodiči in vodičkami, animatorsko, medicinsko, DJ & MC ekipo, velikim kupom party pripomočkov in 1000 in 1 zanimivo idejo kako zabavno in zanimivo preživeti sleherno minuto na tvojem maturancu, potem veš, da bo “epsko”. Naši vodiči imajo s Krfom dolgoletne izkušnje in z nami ga boste doživeli v polnosti. Animatorji že čakajo, da vam pokažejo kje in kako se žura na Krfu, DJ-i bodo poskrbeli za vaš glasbeni okus, saj je tudi glasba pomemben del tvojega doživetja.

PLUS naj omenimo daleč najboljšo ceno na celotnem tržišču, ki jo gre pripisati našim dobrim partnerskim povezavam. Si z nami?

En termin – ena ultimativna izkušnja : 22.8. – 29.8.2017

Odločili smo se ponuditi en termin za vse prijavljene in v njega združiti vso pripravo, vso energijo in vse “resourse”, kar pomeni samo eno: brezkompromisni party.

PRIJAVI SE

imageframe-image

Priznajmo si. Gre za žur. Ampak ne za kakršn koli žur, ampak gre za odličen žur! PRIJAVI SE

1. dan: Slovenija – Italija

Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah proti Italiji. Opoldne se bomo vkrcali na ladjo, na njej pa bomo imeli čas za animacijske igre, spoznavanje drug drugega in zabavo.

2. dan: Italija – Krf

Prihod na Krf. Otok ne nosi zaman imena “smaragdni otok”. Po prihodu si bomo ogledali mesto Krf, ki je glavno mesto otoka. Očaral nas bo pogled na staro in novo trdnjavo, kraljevo palačo, park Spianada, cerkvico Sv. Spiridona in mestno hišo. Mesto se ponaša z vrsto ribjih, grških restavracij, trgovin in barov, za raziskovanje vsega pa boste imeli nekaj prostega časa. Krf eden najbolj željenih izmed vseh grških otokov, zelena pokrajina in hribovita razgibana narava pa bo prava paša za vaše oči med vožnjo do apartmajev. Tam se bomo udobno namestili v naše sobe in se do večera sproščali na plaži. Nočno življenje na Krfu je edinstveno doživetje. Otok privablja mlade, ki želijo dolgih večernih zabav in odmislijo spanje. Tudi nas čaka spoznavni žur do jutranjih ur. Na Krfu je zelo razgiban relief. Najlepše peščene plaže so na zahodu otoka, majhne prodnate in skalnte plaže pa najdete na severu otoka. Odpravili se bomo na izlet na Glyfado, ki je dolga zlato peščena plaža. Tam bomo imeli igre na plaži, lahko pa boste zgolj lenarili na enemu izmed ležalnikov in se prepustili glasbi, ki odmeva po celotni plaži. Čaka nas beach party v enem izmed barov na plaži. Po prihodu v apartma bo dovolj časa za večerjo in, da si naberemo moči za novo nočno doživetje – ples v maskah.

3. dan: Glyfada

Na Krfu je zelo razgiban relief. Najlepše peščene plaže so na zahodu otoka, majhne prodnate in skalnte plaže pa najdete na severu otoka. Odpravili se bomo na izlet na Glyfado, ki je dolga, zlato peščena plaža. Tam bomo imeli igre na plaži, lahko pa boste zgolj lenarili na enemu izmed ležalnikov in se prepustili glasbi, ki odmeva po celotni plaži. Čaka nas beach party v enem izmed barov. Po prihodu v apartma bo dovolj časa za večerjo in, da si naberemo moči za novo nočno doživetje – zabava v maskah.

4. dan: Sidari

Dopoldan se bomo odpravili na izlet na sever otoka, natančneje na glineno plažo Sidari. V zalivu bo čas za kopanje in sončenje, lahko pa boste zaplavali skozi kanal zaljubljencev. Popoldan sledi nepozabni pool party v bazenu, z animacijami in igrami. Povratek v apartmaje, čas za večerjo in Neon glow party do jutra.

5. dan: Paleokastritsa

Po poznem zajtrku se bomo opeljali na kamnito plažo Paleokastritsa. Tekmovali bomo v skokih v vodo, sinhronem plavanju in se zabavali v beach clubu. Po povratku v apartma, bo čas za večerjo, do jutra pa se bomo zabavali na pena partyju.

6. dan: Aqualand

Zadnji dan na otoku bomo izkoristili za obisk enega največjih vodnih parkov v JV Evropi. V aqalandu se bomo zabavali v mnogih bazenih in se spuščali po ogromnih toboganih. Zvečer bomo spomine na našega maturanca izlili na majice, saj bo na sporedu Graphic party.

7. dan: Krf – Italija

Zjutraj se bomo z zadnjimi močmi vkrcali na ladijo proti Italiji in zvečer na palubi imeli poslovilni žur.

8. dan: Italija – Slovenija

Domov se bomo vrnili v večernih urah.

Namestitev

Cena: 230,00 EUR
Popust velja le ob takojšnji prijavi – 2 delovna dni od prejetja prijavnic od vašega predstavnika (od njega prejmeš vpisno kodo, ki jo vpišeš ob prijavi in ti zagotavlja popust).

Kontakt DayDream predstavnikov (pokliči za popust):
070 926 939 – Andreja
031 513 995 – Tadej
031 307 422 – Aleš

Ponudba vključuje:

  • avtobusni prevoz Slovenija – Ancona/Benetke – Slovenija
  • slovenski avtobus na Krfu
  • 5x nočitev v appartmaju
  • ladjiski prevoz Ancona/Benetke – Krf, Krf – Ancona/Benetke
  • avtobusni prevoz iz pristanišča do hotela in nazaj
  • vodenje licenciranega vodiča vso trajanje potovanja
  • prisotnost animacijske ekipe, ekipe prve pomoči in fotografa
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • organizacijo potovanja
  • turistične takse in pristojbine

Možna doplačila:
– zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – 12€ (ob prijavi)
– zavarovanje riziko odpovedi – 5% vrednosti aranžmaja (ob prijavi)
– Party pass cca. 100€
– urejena dodatna prehrana (na destinaciji)
– fakultative (obisk aqualanda, velika tradicionalna grška večerja – na destinaciji)

PRIJAVI SE

Mnenja maturantov

Najboljši maturanc!

Kaja

Week of my life.

Jure

Pool party rocks =)

Karmen

Jaz kar razmišljam, da bi padel letnik.. Da grem še enkrat na maturanca!

Tadej

Ma to je bolš kot Gardaland..

Maša

Full smo doživel, res dobr smo se nažural.. Zakon, kaj naj rečem.

Alen

PRIJAVI SE


Prijava

Maturanski izlet

Ime in priimek

Ime in priimek starša

Naslov starša

Kraj in poštna številka

Datum rojstva

Datum rojstva starša

Telefon

E-mail

Doplačila
 Zavarovanje rizika odpovedi - 5% Zavarovanje z asistenco v tujini - 12€


Pridruži se nam na
nepozabnem doživetju!

skupinska_daydream

Novo leto 2017

Novo leto Banja Luka

Novo leto DayDream travel