DaydreamDaydream
Forgot password?

Indija

image

INDIJA

The Big Apple. Svet zapakiran v enem samem mestu. Kraj kjer se je združila civilizacija naprednega sveta, kjer so se pomešale vse mogoče rase in se zlize v en sam utrip najbolj glamuroznega mesta tega planeta. Ponujamo ti edinstveno priložnost doživetja onkraj oceana, ki bo v tebi pustilo pečat, katerga boste delili še vsem kasnejšim rodovom.


1. DAN

Pustolovščino bomo pričeli v Ljubljani, od koder se bomo z avtobusom odpeljali do Benetk, kjer bomo polni elana smuknili na letalo do NY.


2. DAN

Premostili bomo dolgo vožnjo čez oceane in vse jet lege ter se iz letališča popeljali do hotela v Manhattnu, ki bo naš dom cel naslednji teden. Preostanek dneva si bomo vzeli za aklimatizacijo in počitek.


3. DAN

Ta dan si bomo rezervirali za oglede znamenitosti spodnjega Manhattna. Skozi Little Italy, kjer je živel Godfather bomo prečkali kitajsko četrt in pri mestni hiši zašli v Downtown. Stali bomo kjer sta nekoč stala dvojčka, se sprehajali po Wall streetu in se fakultativno odpeljali do kipa svobode.


4. DAN

tokrat se bomo usmerili proti S, na zgornji Manhattan. Dobro nam bo del jutranji sprehod po Central parku, saj bomo kasneje obiskali prostore OZN. Mimo Madison sqare gardena in Cryslerjeve stolpnice, bomo splezali na Empire state building, kjer bo ves svet na naši dlani. Po Brodwayu se bomo sprehodili do Times Squara, kjer se tako ali tako nahaja naš hotel.


5. DAN

fakultativno se bomo odpeljali v Washington, kjer bomo videli belo hišo, Lincolnov spomenik in Capitol ter prostore FBI. Na poti nazaj bomo videli tudi Pentagon in se ustavili v Rockyjevem mestu Philadelphia, kjer je bila podpisana ameriška deklaracija o neodvisnosti.


6. DAN

To bo dan prost za nakupe in zadnje užitke v velikem mestu, saj bomo zvečer odrinili proti domu.


7. DAN

Prihod domov v večernih urah.

NOVO LETO 2017

Novo leto 2017 Banja Luka